19. listopada 2016

Željana Udovičić

Željana Udovičić ima više od petnaest godina iskustva iz područja turizma i hotelijerstva, uključujući: hotelsku i agencijsku prodaju, planiranje i organizaciju posebnih događanja; od organizacije festivala, sastanaka i konferencija do vjenčanja i luksuznih partija; odnosa s javnošću, brendiranja, marketing i društvenih mreža. Tijekom godina, kao dio tima, planirala je, vodila i koordinirala brojne manifestacije, od ideje do finalnog proizvoda, i bila je uključena u sve razine planiranja.

Trenutačno vodi i koordinira PR i Komunikacije za Dubrovnik FestiWine, u suradnji s Dubrovnik PartneR agencijom, službenom agencijom Festivala. Kao predstavnik Dubrovnik FestiWine-a, Željana će prenijeti svoje iskustvo u organizaciji vinskih i gastronomskih događanja, kao i njihov utjecaj na promociju i brendiranje destinacije.
Dubrovnik PartneR agencija, sa sjedištem u Dubrovniku, vodeća je u području organizacije posebnih događanja i PR-a. Pod mentorstvom Tilde Bogdanović, direktorice agencije, Dubrovnik PartneR je organizirao brojna događanja poput: Dubrovnik FestiWine– četvrtu godinu zaredom, Aklapela Festival, Julian Rachlin and Friends, Faberge izložba, brojne konferencije i incentive za cjenjene inozemne i nacionalne klijente i partnere.