03. svibnja 2018

Chef Hrvoje Zirojević

Chef Hrvoje Zirojević rođen je u Splitu gdje su ga kuhanjem od malih nogu „zarazile“ majka i baka. Danas je jedan od najboljih hrvatskih chefova, a trenutno je chef kuhinje i voditelj restorana Laganini na Palmižani. Osim što brojne goste oduševljava svojim kulinarskim remek-djelima, u Splitu predaje na Visokoj školi Aspira, na studiju gastronomije te održava gostujuća predavanja na Fakultetu za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu u Opatiji, gdje prenosi svoje bogato znanje i iskustvo mladim generacijama.

Restoran Laganini nalazi se u uvali Vinogradišće te ćete u morskim jelima, po kojima je chef Zirojević nadaleko poznat, uživati u doista posebnom okruženju neposredno uz more. Chef Zirojević unatoč ljetnim gužvama i užurbanosti održava visoku razinu kvalitete jele te uspješno upravlja kuhinjskim timom.

Dobitnik je mnogih kulinarskih priznanja u Hrvatskoj i inozemstvu, između ostaloga odnio je pobjedu u Cro Top 10 – kuharskom natjecanju najboljih hrvatskih kuhara te je prvi hrvatski kuhar koji je osvojio srebrnu medalju na svjetskom kupu u Moskvi.