SMART TOURISM 5.0 27. travnja 2020

1. virtualni susreti o turizmu u Hrvatskoj – u utorak 5. 5. 2020.

Meet up: SMART TOURISM 5.0 ili kako poslovati za vrijeme i nakon COVID19 te ostvariti nove prilike u „smart“ društvu? Organizator konferencije MOŽE LI HRVATSKI TURIZAM 365? okuplja domaće i regionalne lidere turističkog poslovanja te u suradnji s istaknutim brandovima – event organizatorima kao partnerima organizira 1. Virtualne susrete o turizmu za vrijeme i nakon COVID19 u Hrvatskoj, s ciljem razmjene informacija i iskustava vezanih uz nove načine i modele poslovanja turističkih tvrtki u budućnosti.

Konferencija Turizam 365, Taste the Mediterranean festival, sajam PLACE 2 GO i HTI Konferencija:
– ugošćuju svoje partnere, renomirane međunarodne stručnjake i domaće lidere,
– donose ključne trendove, svjetska i europska iskustva, ideje i projekcije budućeg načina poslovanja i
– raspravljaju o tome kako se pripremiti za novi oblik turizma nakon krize uzrokovane višemjesečnom izolacijom i prekidom svih putovanja.

Ova platforma ima za cilj uspostaviti komunikaciju među turističkim stručnjacima koji će govoriti o očekivanoj budućoj potražnji u turizmu i putovanjima nakon COVID19, koje (nove) proizvode ponuditi i kako se pripremiti za nove uvjete poslovanja, koje tehnologije mogu pomoći turističkom sektoru i što je potrebno učiniti sada kako bismo (i dalje) bili uspješni. Neupitno je da i turizam ulazi u epohu „super-pametnog društva 5.0“ u kojem je sve podređeno dobrobiti čovjeka: robotika, umjetna inteligencija, cirkularna ekonomija, održivost i općenito stvaranje okruženja zdravog za život čovjeka i razvoj društva.

Virtualni susreti o turizmu u Hrvatskoj okupljaju ključne lidere turističkog sektora iz Hrvatske, regije i svijeta koji promišljanju o daljnjem modelu poslovanja u turizmu. Konferenciju će pratiti turistički profesionalci, direktori turističkih subjekata i institucija, različiti dionici u domaćem i regionalnom turizmu i pratitelji nekoliko uspješnih brandova – organizatora turističkih evenata.

Konferencija se odvija preko aplikacije Zoom, a sudjelovanje je za sve sudionike besplatno.

Virtualna konferencija trajno će biti dostupna na You Tube kanalu turizam365.

Više na www.turizam365.com.