riso gallo 26. travnja 2019

Riso Gallo na festivalu Taste the Mediterranean 2019

Riso Gallo ponosni je partner festivala Taste the Mediterranean 2019!

Tvrtka je osnovana davne 1856. godine, a nalazi se u Robbio Lomellini, u srcu talijanske regije poznate po uzgoju riže i jedan je od najvećih proizvođača riže i žitarica u Europi. Misija je tvrtke širiti kulturu riže i spravljanja rižota koristeći inovacije koje se stalno prilagođavaju potrebama suvremenog potrošača te tražiti nove načine za konzumaciju riže kroz inovativne proizvode.

Uz 160 godine tradicije, Riso Gallo garancija je vrhunske kvalitete. Pijetao koji je simbol brenda postao je asocijacija za rižu najbolje kvalitete. Riso Gallo nudi široki asortiman proizvoda oslanjajući se na tradicionalne postupke u kombinaciji sa suvremenim tehnologijama i inovacijama, udvoljavajući potrebama potrošača koje su uneprestanoj mijeni. Tradicija i inovacija ujedinjene su u savršenom skladu. Uz široki asortiman omogućena je priprema maštovitih i jedinstvenih jela.

riso galloriso galloU sklopu tvornice za proizvodnju riže nalazi se i centar za istraživanje i razvoj novih proizvoda kao odgovor na sadašnje i buduće tržišne trendove.