18. svibnja 2018

Jamnica- partner ekskluzivne večere u vrtu Meneghello na Palmižani

Jamnica je najveći hrvatski proizvođač mineralnih i izvorske vode s tradicijom duljom od 180 godina. Izvori Jamničke kiselice poznati su još iz vremena Kelta, no osmišljeni razvoj korištenja započeo je 18. listopada 1828. kada su napunjene prve boce namijenjene tržištu. Od 1993. godine unutar Agrokor koncerna, promišljenim ulaganjem u modernizaciju, razvoj i nove tehnologije, Jamnica je izrasla u jednu od najmodernijih europskih punionica mineralnih i izvorskih voda te bezalkoholnih pića.
U sastavu Jamnice d.d. su punionica prirodne mineralne vode i bezalkoholnih pića u Pisarovini, punionica prirodne mineralne vode i bezalkoholnih pića u Svetoj Jani, punionica prirodne mineralne vode i bezalkoholnih pića Sarajevski kiseljak u BiH, punionica mineralne vode Fonyódi u Mađarskoj te vlastite distributivne kompanije u Sloveniji, Srbiji i SAD-u.
Kvalitetu Jamničinih robnih marki potvrđuju i brojne nagrade i priznanja. Mineralna voda Jamnica među prvima je 1997. postala nositeljica znaka Hrvatska kvaliteta dok je na međunarodnom sajmu Aqua expo u Parizu 2003. godine osvojila i prestižnu nagradu Eauscar kao najbolja prirodna gazirana mineralna voda. Ista nagrada Jani je pripala 2005. godine, a uz to je i vlasnica prestižnih priznanja NSF-a i ITQI-a.

Jamnica je ponosni partner ekskluzivne mediteranske večere u vrtu obitelji Meneghello na Palmižani koju će pripremiti francuski chef Lionel Levy i chef kuhinje restorana Meneghello Jerko Krstulović, u petak 1. lipnja 2018.

Cijena večere (s uključenim taxi-boat prijevozom iz Hvara. Taxi kreće s rive u 20.00h) 450 kuna po osobi. Prijavite se ovdje