SMART TOURISM 5.0 - 2nd virtual meetings 12. lipnja 2020

Gault&Millau Croatia i Taste the Mediterranean pozivaju vas na Meet up: SMART TOURISM 5.0 – 2. virtualni susreti s turističkim profesionalcima o pametnom turizmu i društvu budućnosti

Nakon vrlo uspješnih 1. virtualnih susreta turističkog sektora i organizatora odličnih turističkih evenata u Hrvatskoj, pozivamo Vas na ponovni susret 17.6.2020. u srijedu od 10h do 14h.

Ovog puta ugošćujemo i brandove iz EU – ESPA, Conventa iz Slovenia te Aprioriturizam iz BiH, a imat ćemo priliku čuti i planove organizatora različitih poslovnih evenata i saznati kad ćemo se ponovo vidjeti uživo. Razgovarat ćemo o turizmu za vrijeme/nakon Covid-19 i o aktualnim turističkim trendovima te razmijeniti informacije i iskustava vezane uz nove načine i modele poslovanja turističkih tvrtki u budućnosti.

Partneri u programu su ESPA – Europsko udruženje toplica, Conventa iz Slovenije, Apriori turizam iz BiH, Može li turizam 365?, PLACE2GO, Taste the Mediterranean, HTI – Health Tourism Industry, HOW festival, MEETEX, Internet Adria, HTZ, STO i drugi.

Sudjelovanje je besplatno, uz obveznu prijavu na smarttourism.live, gdje je objavljen i program događanja.