Gastro Hvar 06. svibnja 2019

Gastro Hvar

Tvrtka „Gastro Hvar“ specijalizirana je za distribuciju namirnica u Ho.Re.Ca. segmentu tržišta, a temeljna joj je zadaća distribuirati kvalitetne proizvode na adekvatan način, zahvaljujući visoko educiranom osoblju, koje je svoje znanje i vještine brusilo kroz desetljeće dugo radno iskustvo u svim segmentima opskrbe prehrambenih namirnica.

CentaurusMisija tvrtke jest obogatiti ponudu svih profesionalnih kuhinja na otoku Hvaru, visoko kvalitetnim namirnicama i gastronomskim delicijama. U šarolikoj paleti proizvoda, od raznolikog odabira svježe i zaleđene ribe, mesa, voća i povrća, nalaze se i izbor svjetski poznatih sireva, bogat delikatesni program, najcjenjenija alkoholna pića, šampanjci, premium voda, tartufi i ugostiteljski pribor.

Kao imperativ u poslovanju postavljen je individualni pristup svakom kupcu, u cilju maksimalnog zadovoljenja njegovih potreba, zatim pravovremena dostava te ispunjenje zahtjeva cijenjenih kupaca, a najvažnijim zadatkom smatra se pružanje izvrsnog partnerskog servisa šefovima kuhinja, F&B managerima i vlasnicima restorana.